Συστατικά
1 φύλλο σφολιάτα της επιλογής μας
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κούπα γάλα
1/2 κούπα ελαιόλαδο
Λίγο λιωμένο βούτυρο
4 αβγά
2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 σκ. σκόρδο
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
1/2 πακέτο μακαρόνια no 5
Μέθοδος εκτέλεσης
Βράζουμε τα μακαρόνια. Σε ενα μπωλ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Ρίχνουμε μέσα στο μίγμα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε μαλακά.
Βουτυρώνουμε τη φορμα, βαζω το φύλλο και το
βουτυρώνουμε. Ρίχνουμε τη γέμιση και το κλείνουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου