Σοκολατακια με nutella και φιστικι αιγινης





                              Συστατικά
125γρ. βούτυρο
100γρ. ζάχαρη άχνη 
1 1/2 κ.σ. κακάο
200γρ. φυστίκι αιγίνης
350γρ.  nutella
Κουβερτούρα για επικάλυψη
Λαδόκολλα 

                   Μέθοδος εκτέλεσης
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ασπρίσει. Έπειτα  ρίχνουμε το κακάο, βάζουμε τη nutella και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το φυστικι  αιγίνης και ανακατεύουμε να πάει παντού.

Παίρνουμε ένα  κουτάλι και αναλόγως το μέγεθος που θέλουμε τα σοκολατάκια παίρνουμε  μίγμα και το βάζουμε  σε λαδόκολλα.  Βάζουμε τη λαδόκολλα στην κατάψυξη για μία ώρα. 

Λίγο πριν βγάλουμε τα σοκολατάκια απο την κατάψυξη ετοιμάζουμε την επικάλυψη. Λιώνουμε την κουβερτούρα  σε μπεν μαρί, βουτάμε τα σοκολατάκια μέσα και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα.

Αν θέλουμε ρίχνουμε λίγο τριμμένο φυστίκι για διακόσμηση. Τέλος τα βάζουμε στο ψυγείο εωσότου παγώσουν. 


Σχόλια