Συστατικά
8 αβγά
250γρ. Ώριμες τομάτες
60γρ. Κρεμμύδι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μέθοδος εκτέλεσης
Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τις τομάτες σε χοντρά κομμάτια ή τις τρίβουμε στον τρίφτη (χοντρό). Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ανακατεύουμε με τις τομάτες. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λιγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μίγμα. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Σε μια λεκάνη χτυπάμε τα αβγα, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά. Όταν τα αβγά πάρουν χρώμα ο καγιανάς είναι έτοιμος.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου