Παντζαροσαλάτα




Συστατικά
500ml γιαούρτι
4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
4 παντζάρια μόνο το κεφάλι
Ελαιόλαδο

Μέθοδος εκτέλεσης
Πλένουμε τα παντζάρια και τα ρίχνουμε σε μπόλικο νερό που ήδη βράζει. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Βάζουμε τα παντζάρια σε σαλατιέρα και τα αλατίζουμε.

Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο και περιχύνουμε τα παντζάρια. Τελειώνουμε ρίχνοντας απο πάνω λίγο ελαιόλαδο.


Σχόλια