Κολοκυθοκεφτεδες





Συστατικά
400γρ. Κολοκυθάκια
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 μέτριο κρεμμύδι
1 αβγό
1 σκ. Σκόρδο
Λίγο Ελαιόλαδο
Μα'ι'ντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι 
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Μέθοδος εκτέλεσης
Πλένουμε και τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο  και τσιγαρίζουμε ελαφρά. Ριχνουμε τα κολοκυθάκια να τσιγαριστούν και στο τέλος προσθέτουμε τον μαϊντανό.

Προσθέτουμε το αβγό, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Κι αν χρειάζεται δένουμε τη ζύμη με αλεύρι.

Αφήνουμε τη ζύμη να παγώσει και πλάθουμε τους κεφτέδες με τα χέρια, τους περνάμε απο λίγο αλεύρι και τηγανίζουμε.

Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.

Σχόλια