Συστατικά
1 φύλλο κρούστας
3 μεγάλα πράσα
100ml ελαιόλαδο και λίγο για το άλειμμα
Άνιθο
1 αβγό
2 μέτρια κρεμμύδια
500γρ. Τυρί Φέτα
Αλάτι, πιπέρι
Μέθοδος εκτέλεσης
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές ροδέλες τα πράσα. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τον άνιθο. Σε μιά λεκάνη βάζουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια, τα αλατίζουμε και τα τρίβουμε για να μαραθούν.
Έπειτα βάζουμε το αβγο, τον άνιθο και τη φέτα και ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε 2 φύλλα κρούστας, βάζουμε τη γέμιση και διπλώνουμε σε μεγάλα ρολά. Λαδώνουμε τα ρολά και στρίβουμε την πίτα σε ενα λαδωμένο στρογγυλό ταψί σε σχήμα σαλίγκαρου.
Ραντίζουμε με νερό και ψήνουμε για 40' στους 180°C.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου