Φραουλενιο τσιζκεικ


Συστατικά
200γρ. Μασκαρπόνε
150γρ. Κρέμα γάλακτος
Μπισκότα πτι- μπερ
Μαρμελάδα ( bonne maman 4 φρούτα)
100γρ. Γιαούρτι
1 βανίλια
100γρ. Ζάχαρη αχνη
Λίγο βούτυρο προαιρετικά


Μέθοδος εκτέλεσης
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το μασκαρπόνε και με ένα μίξερ χειρός το χτυπάμε για λίγο να αφρατεψει. Προσθέτουμε το γιαούρτι , τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Έπειτα προσθέτουμε την κρύα κρέμα γάλακτος και χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά μας και να γίνει μια αφράτη κρέμα.

Σπάμε τα μπισκότα μας σε μικρά κομμάτια με τα χέρια. Αν θέλουμε λιώνουμε βούτυρο και βουτυρώνουμε τα μπισκότα μας. Εγω τα προτιμώ σκέτα χωρις βούτυρο. Αρχίζουμε να στήνουμε το γλυκό.

Βάζουμε πρώτα λίγα μπισκότα για βάση έπειτα κρέμα, μπισκότα, φράουλες και μαρμελάδα και κλείνουμε το γλυκό μας με την υπόλοιπη κρέμα.
Διακοσμούμε το γλυκό μας με μπισκότα και κομμάτια φράουλας. 





 

Σχόλια